SMALL GROUP TRAINING
Binnenkort op nieuwe privé locatie in Hoogeveen.

✔️Is Personal Training net een stapje te ver?
✔️Wil jij je weer fit voelen en een stok achter de deur hebben?
✔️Wil je in een leuke groep elkaar motiveren met persoonlijke aandacht?

Doe dan mee met mijn Small Group training.

- Een training in een kleine groep met aandacht voor iedereen
- Op eigen niveau en verleg samen met mij je grenzen
- Ervaar de motivatie in een groep en coaching die een Personal Trainer je kan bieden.

Ik ben Marion van Delft.
Eigenaresse van Stronger You.
Personal Trainer & Voedingscoach.

Vanaf 2023 heb ik mijn eigen privé studio aan de Lindberghstraat 22 te Hoogeveen.
Week 5 zal ik vermoedelijk starten met de lessen.
Ook Headtrainer bij de Basic-Fit aan de Pesserstraat 33 in Hoogeveen.

Wat betekent Stronger You voor jou?
Zij neemt jouw mee in haar passie voor krachttraining. Dit kan ook in Small Group training.
Zij laat zien welke voordelen dit heeft, of je wilt afvallen, je shape wilt verbeteren of juist wilt aankomen.

Wat zeggen anderen?

Hun ervaring met stronger you

Liss Bijl
31 jaar
Hoogeveen

ik Viel 6 kg af
in 6 weken tijd

Dankzij de motivatie van Marion en de hulp van de voedingsapp ben ik al 6 kg afgevallen in 6 weken tijd, zonder het gevoel te hebben een dieet te volgen. Gewoon lekker eten wat je wil en toch afvallen en lekker in je vel zitten. Ik ga nog zeker een paar maanden door.

    

 

Noa Klunder
19 jaar
Hoogeveen

ze helpt me met mijn doelen te behalen

Super goed en fijn trainen bij Marion. Ik heb er al een aantal maanden duo training met een vriendin van mij. Ze heeft het allemaal erg goed voor elkaar en weet er echt veel over. Ze helpt je met je doelen en die te behalen. Ook is het altijd lachen en vliegt het uurtje zo weer voorbij! En na elke les altijd weer gesloopt naar huis…heerlijk!! 

    

 

Jolein de Boer
38 jaar
Pesse

Ik voel me sterker en energieker

Marion je begeleiding is erg prettig en doelgericht. Je coaching helpt mij net wat harder te werken. Zeker gecombineerd met begeleiding in voeding voel ik me lichamelijk steeds sterker en energieker. Daarnaast ben je zo vriendelijk dat ik me erg op mijn gemak voel bij je. Trainen bij Marion is een echte aanrader.

IMG_8052-002

Krachttraining BBB

Waarom krachttraining voor je Benen, Billen & Buik?

Meest gehoorde “probleemzone’s”.  En niet onbelangrijk naast uiterlijk, heeft het trainen van je benen ook ontzettend veel voordelen op o.a. mentaal gebied, het geeft je een goed gevoel, voorkomt rug blessures, je traint de grootste spiergroep, hoe meer spieren in je benen hoe meer verbranding gedurende de dag ook als je niet traint. Kortom er wordt gewerkt aan een strakker figuur en wekelijks wordt je mentaal en fysiek sterker.

In groepjes van 2 samen aan de slag met o.a. deadlifts, squats, hipthrusts, echt gerichte oefeningen. Houding & Techniek zijn belangrijke aspecten in deze training. Ik vertel je ook hoe het werkt met spieropbouw en de juiste voeding.

 Wat kan je o.a. verwachten;

  • wekelijks gemotiveerd en uitgedaagd worden
  • coaching op houding, techniek & mindset
  • training gericht op spiergroei m.b.t. bbb & je rug sterker maken 
  • door de kleine samenstelling van de groep kan ik nog steeds persoonlijk coachen
  • bonus; rondere billen

nieuwsgierig maar liever
eerst een proefles?

Klik dan op de groene informatie button hieronder.

Wil je nu al verzekerd zijn van een vast plekje
geef dit dan door via de groene aanmeldknop hieronder.

Na aanmelding neem ik contact met je op, maken we kort kennis, ik geef je door wat de kosten & voorwaarden zijn.
Verder binnenkort meer informatie wanneer de lessen worden gegeven.

 

Alles onder voorbehoud, mits voldoende aanmeldingen.

Groepsgrootte maximaal 6 personen. 

Les duur is 60 minuten.

Kom o.a. samen met een vriend(in), familie, collega, je trainingsbuddy. In elk geval iemand die ook lid is.
Wanneer je dit samen doet is de kans op slagen groter, je voelt je gesteund door elkaar, je kan lekker samen gaan bewegen en elkaar motiveren wanneer het even tegen zit.

Sportieve groet,
Marion
info@strongeryou.nl
06-41 50 65 52

Meest gestelde vragen:
- Kan ik zonder ervaring meedoen? Ja.
- Kan ik alleen komen? Ja.
- Waar vindt het plaats? Meestal boven in de stretch & abs zone.
- Valt deze training binnen het abonnement? Nee.

Meer ervaringen met Stronger You:

Mathilde Nijstad
43 jaar
Hoogeveen

Fitter en Sterker dan ooit tevoren

Sporten bij Stronger You, de naam zegt het zelf al, het bevalt me supergoed, nooit gedacht dat o.a. krachttraining mij zo goed zou afgaan, voel mij fitter & sterker dankzij de goede begeleiding en sportschema van Marion. Heerlijk in de buitenlucht en gezellig met een duo partner, echt een aanrader.

    

 

Sanne van de Belt
35 jaar
Hoogeveen

in 5 weken vet percentage gedaald en in spiermassa aangekomen

Na mijn 4e zwangerschap heb ik besloten om bij Marion te gaan trainen. Marion heeft mij enorm geholpen om nieuwe oefeningen te leren en alle oefeningen goed uit te voeren. Na 5 weken was mijn vet percentage gedaald en mijn spiermassa al aangekomen! . De 10 weken zijn voorbij gevlogen en met Marion is het harstikke gezellig en ze zet je flink aan het werk, dit motiveert mij enorm en ik ben erg enthousiast geworden om naar de sportschool te gaan. Voor een erg ervaren en lieve, gezellige coach raad ik iedereen Stronger You aan!

 

Anna akse
21 jaar
Stuifzand

lekker buiten trainen met gevarieerd schema

Ik wilde na het breken van mijn enkel weer graag het sporten oppakken onder begeleiding. Ik heb eerst Personal Training gedaan en ben nu in een duo training 1 keer per week aan het sporten. De trainingen zijn gevarieerd, alles wordt duidelijk uitgelegd en de tijd vliegt voorbij. Vanwege de maatregelen is het ook top nu de mogelijkheid te hebben om buiten te trainen i.p.v de sportschool. Ik kijk altijd met plezier uit naar de volgende trainingen.

© Design by Webprofi