SMALL GROUP TRAINING BENEN/BILLEN/BUIK
In prive studio in Hoogeveen.

✔️Is Personal Training net een stapje te ver?
✔️Wil jij je weer fit voelen en een stok achter de deur hebben?
✔️Wil je in een leuke groep elkaar motiveren met persoonlijke aandacht?

Doe dan mee met mijn Small Group training.

– Een training in een kleine groep met aandacht voor iedereen
– Op eigen niveau en verleg samen met mij je grenzen
– Ervaar de motivatie in een groep en coaching die een Personal Trainer je kan bieden.

Ik ben Marion van Delft.
Eigenaresse van Stronger You.
Personal Trainer & Voedingscoach.

Vanaf 2023 heb ik mijn eigen privé studio aan de Lindberghstraat 22 te Hoogeveen. Je kan bij mij terecht voor Personal Training, duo Training en Small Group Training.
Vanaf september 2023 start ik weer met deze lessen.

SMALL GROUP TRAINING VOOR VROUWEN
(4-6 personen)
Benen / billen / buik
☞ Wel willen sporten maar liever niet in je eentje en in niet een sportschool?
Dan kan ik jou hiermee verder helpen en mijn passie overbrengen ♡
Nu in mijn eigen prive PT studio.

Is sporten in een sportschool (nog net) een stapje te ver weg, wil je niet alleen trainen maar ook niet in een te grote groep, maar toch het gevoel hebben 1 op 1 te trainen met persoonlijke aandacht voor je houding & techniek voor een schappelijker prijs dan Personal training?

En kan jij de volgende punten aanvinken met een yes?
✨Wil jij je weer fit voelen en een stok achter de deur hebben?
✨ Wil jij strakker worden op de bekende zone’s BBB?
✨ Wil jij meer zelfvertrouwen in je kunnen qua sport maar ook mentaal sterker worden?
✨ Geef je niet snel op en is 2023 jou’n jaar om all-in te gaan?

Dan ben ik op zoek naar jou.

Wanneer;
Woensdagochtend 9:00-10:00u
Donderdagavond 19:00-20:00u
Uiteraard wanneer andere dag/tijdstip fijner is laat het vooral weten.

Waar:
Mooie privé studio aan de Lindberghstraat 22 te Hoogeveen. 100 m2 aan ruimte.

Wat houdt het sportgedeelte in;
💪🏼 we gaan werken aan je kracht, houding & mindset
💪🏼 wekelijks wordt je door mij gemotiveerd om jezelf ook uit te dagen in krachttraining, alles wordt bijgehouden zodat je wekelijks progressie maakt
💪🏼 door kleine groepsverband voldoende ruimte voor persoonlijke coaching tijdens les en elkaar weten te motiveren
💪🏼 techniek / houding komen absoluut aan bod en wellicht start je hierna alsnog bij een sportschool met volle zelfvertrouwen.

Nog een paar voordelen van krachtraining BBB:
Het verminderd rugklachten, meer vet verbranding ook tijdens rust, andere sporten zoals hardlopen, mountainbiken nog beter kan uitvoeren, je zware klussen thuis gaan je makkelijker af. Niet zo stijf meer uit bed komen, je kind of boodschappenkratje makkelijker optillen.

Kom o.a. samen met een vriendin, of je zus, collega, moeder, dochter.
Wanneer je samen komt is de kans op slagen nog groter, je voelt je gesteund door elkaar, samen bewegen en elkaar motiveren wanneer het even tegenzit.

Wat betekent Stronger You voor jou?
Zij neemt jouw mee in haar passie voor krachttraining. Dit kan ook in Small Group training.
Zij laat zien welke voordelen dit heeft, of je wilt afvallen, je shape wilt verbeteren of juist wilt aankomen.

Sportieve groet,
Marion
Vragen? Of meldt je aan via 06-41506552 of mail rechtstreeks naar info@strongeryou.nl

Wat zeggen anderen?

Hun ervaring met stronger you

Liss Bijl
31 jaar
Hoogeveen

ik Viel 6 kg af
in 6 weken tijd

Dankzij de motivatie van Marion en de hulp van de voedingsapp ben ik al 6 kg afgevallen in 6 weken tijd, zonder het gevoel te hebben een dieet te volgen. Gewoon lekker eten wat je wil en toch afvallen en lekker in je vel zitten. Ik ga nog zeker een paar maanden door.

Noa Klunder
19 jaar
Hoogeveen

ze helpt me met mijn doelen te behalen

Super goed en fijn trainen bij Marion. Ik heb er al een aantal maanden duo training met een vriendin van mij. Ze heeft het allemaal erg goed voor elkaar en weet er echt veel over. Ze helpt je met je doelen en die te behalen. Ook is het altijd lachen en vliegt het uurtje zo weer voorbij! En na elke les altijd weer gesloopt naar huis…heerlijk!! 

Jolein de Boer
38 jaar
Pesse

Ik voel me sterker en energieker

Marion je begeleiding is erg prettig en doelgericht. Je coaching helpt mij net wat harder te werken. Zeker gecombineerd met begeleiding in voeding voel ik me lichamelijk steeds sterker en energieker. Daarnaast ben je zo vriendelijk dat ik me erg op mijn gemak voel bij je. Trainen bij Marion is een echte aanrader.19c18cb7-4719-4ea5-850b-6ea49d1028184F7FA076-A2C3-4E8B-AB0D-CD7CA1F4F498

Krachttraining BBB

Waarom krachttraining voor je Benen, Billen & Buik?

Meest gehoorde “probleemzone’s”.  En niet onbelangrijk naast uiterlijk, heeft het trainen van je benen ook ontzettend veel voordelen op o.a. mentaal gebied, het geeft je een goed gevoel, voorkomt rug blessures, je traint de grootste spiergroep, hoe meer spieren in je benen hoe meer verbranding gedurende de dag ook als je niet traint. Kortom er wordt gewerkt aan een strakker figuur en wekelijks wordt je mentaal en fysiek sterker.

In groepjes van 2 samen aan de slag met o.a. deadlifts, squats, hipthrusts, echt gerichte oefeningen. Houding & Techniek zijn belangrijke aspecten in deze training. Ik vertel je ook hoe het werkt met spieropbouw en de juiste voeding.

 Wat kan je o.a. verwachten;

nieuwsgierig maar liever
eerst een proefles?

Klik dan op de groene informatie button hieronder.


graag ontvang ik eerst nog meer informatie

Wil je nu al verzekerd zijn van een vast plekje
geef dit dan door via de groene aanmeldknop hieronder.


ik meld me aan

Na aanmelding neem ik contact met je op, maken we kort kennis, ik geef je door wat de kosten & voorwaarden zijn.
Verder binnenkort meer informatie wanneer de lessen worden gegeven.
Alles onder voorbehoud, mits voldoende aanmeldingen.

Groepsgrootte maximaal 6 personen. 

Les duur is 60 minuten.

Sportieve groet,
Marion
info@strongeryou.nl
06-41 50 65 52

Meest gestelde vragen:
– Kan ik zonder ervaring meedoen? Ja.
– Kan ik alleen komen? Ja.
– Waar vindt het plaats? Meestal boven in de stretch & abs zone.
– Valt deze training binnen het abonnement? Nee.

Meer ervaringen met Stronger You:

Mathilde Nijstad
43 jaar
Hoogeveen

Fitter en Sterker dan ooit tevoren

Sporten bij Stronger You, de naam zegt het zelf al, het bevalt me supergoed, nooit gedacht dat o.a. krachttraining mij zo goed zou afgaan, voel mij fitter & sterker dankzij de goede begeleiding en sportschema van Marion. Heerlijk in de buitenlucht en gezellig met een duo partner, echt een aanrader.

Sanne van de Belt
35 jaar
Hoogeveen

in 5 weken vet percentage gedaald en in spiermassa aangekomen

Na mijn 4e zwangerschap heb ik besloten om bij Marion te gaan trainen. Marion heeft mij enorm geholpen om nieuwe oefeningen te leren en alle oefeningen goed uit te voeren. Na 5 weken was mijn vet percentage gedaald en mijn spiermassa al aangekomen! . De 10 weken zijn voorbij gevlogen en met Marion is het harstikke gezellig en ze zet je flink aan het werk, dit motiveert mij enorm en ik ben erg enthousiast geworden om naar de sportschool te gaan. Voor een erg ervaren en lieve, gezellige coach raad ik iedereen Stronger You aan!

Anna akse
21 jaar
Stuifzand

lekker buiten trainen met gevarieerd schema

Ik wilde na het breken van mijn enkel weer graag het sporten oppakken onder begeleiding. Ik heb eerst Personal Training gedaan en ben nu in een duo training 1 keer per week aan het sporten. De trainingen zijn gevarieerd, alles wordt duidelijk uitgelegd en de tijd vliegt voorbij. Vanwege de maatregelen is het ook top nu de mogelijkheid te hebben om buiten te trainen i.p.v de sportschool. Ik kijk altijd met plezier uit naar de volgende trainingen.
Facebook-f


© Design by Webprofi