Booty programma Corona proof

Bootybuilding!

Welke oefeningen moet ik doen voor gespierde billen? Hoe vaak moet ik trainen? Wat zijn de voordelen van benen trainen? Hoeveel en wat moet ik eten? Doe ik deze oefening eigenlijk wel goed? Kan ik thuis ook ronde billen trainen? Zoveel vragen! Ik begrijp je heel goed en heb ik daarom voor jou een programma dat ervoor gaat zorgen dat jij eindelijk die bootygains kunt (blijven) maken én behouden.

Wat houdt dit in

Keuze uit:

1) 2 keer per week trainen: 1x privé of duo training bij mij op locatie + 1x thuis (optioneel)

1x per week 1 op 1 training in de tuin met alle apparaten die normaal in de sportschool ook aanwezig zijn, lekker zwaar trainen, dat is het allerbeste, na deze sessie een eiwit shake in de smaak die jij wilt en bespreken we in het kort even hoe het gaat met je voeding en waar je naar toe wilt werken
(+ 2e keer schema voor thuis)

2) 2 keer per week thuis trainen ( zie online coaching)

2 x per week een schema met oefeningen voor thuis, vooraf bespreken we welke spullen je in huis hebt zoals bijvoorbeeld, dumbells, kettlebell, elastieken enz. en daarop basis van maak ik een schema.

Bij heropening sportschool

Start mijn 12 weken “Bootybuilding opleiding” in een klein groepje samen trainen, bijvoorbeeld samen met een vriendin.
Groepsgrootte 4 personen.

  • 12 weken lang 2x per week, elke week tips en trucs geven omtrent de training en voeding, krachttraining op zich en lifestyle.
  • Elke 2 weken een meting op een bodyscan om je progressie te meten; de 1e keer is gratis, de volgende keren zijn de kosten 5 euro voor het Sportpaleis. Mijn tijd zit in dit programma.
  • Ik houd voor jullie je progressie bij zodat je elke les optimaal kunt presteren.
  • Stok achter deur, ik ben je coach en zal je helpen niet op te geven.
  • Samen staan we sterk, kom met een vriendin, familie of kennis

Wil je meer informatie meldt je aan via het gratis intake formulier of neem contact met me op.