Wil jij ook mentaal en fysiek sterker worden, je fitter voelen, in shape komen, afvallen, aankomen of je booty builden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres want vanaf nu kun je mij boeken als jouw Personal Trainer.

  • Personal training 1 op 1; waarbij ik o.a. goed let op je houding, aandacht besteed aan haalbare doelen, zorg voor een uitdagende les op maat en ik je stok achter de deur ben waarbij je het makkelijker volhoudt.
  • Duo training; kom samen met je vriend (in) en/of business partner en motiveer elkaar, zie het als een gezamenlijk doel.
  • Small group training 4 tot 6 personen; is Personal Training je net een stapje te ver, dan past Small Group Training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en plezier staan te aller tijde centraal. Doordat je traint in een kleine groep kan ik evengoed rekening houden met ieders persoonlijke doelstelling en hierop coachen / motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen

Locatie: vanwege Corona maatregelen tijdelijk alleen Personal Training 1 op 1 of duo training –> familie wonend in hetzelfde huis. De locatie is buiten in een mini gym met vele mogelijkheden. Foto’s op de contactpagina te vinden.

Wil je meer informatie meld je aan via het gratis intake formulier of neem contact met me op.