Over mij

Ik ben Marion van Delft 46 jaar inmiddels, heb 2 dochters en ben getrouwd.
Woon vanaf 2003 in Hoogeveen, heb jaren o.a. bij de Rabobank gewerkt en januari 2020 voor mezelf begonnen als Personal Trainer & Voedingscoach.

“Met kleine stapjes kwam ik steeds dichterbij, een passie was ontstaan.”

Krachttraining!

Al heel wat jaartjes ben ik de krachthonk te vinden, na mijn 2 zwangerschappen wilde ik weer in shape komen, ik trainde thuis minimaal 3x per week met gewichtjes en keek op YouTube en Instagram wat de beste oefeningen waren, ik kon doordat de kinderen kleiner waren niet het huis makkelijk verlaten, mijn man werkte doordeweeks ver weg en bleef daar slapen. Door omstandigheden belandde ik in een burn-out, toen ben ik meer gaan sporten in een sportschool, de meisjes gingen ondertussen naar school en ik had meer vrije tijd. Eenmaal een abonnement in de gym was ik daar niet meer weg te slaan, het werd steeds fanatieker.

Destijds was Instagram al een leuke informatieve platform mbt sport en voeding en bodybuilding wedstrijden was toen al een hype. Het leek mij supergaaf en fantaseerde toen al om ooit mee te doen, dit lag nog heel ver weg, ook mede door mijn leeftijd, maar dit samen met in shape komen motiveerde mij enorm om consequent 4x in de week trainen, ik had op een gegeven moment ook een coach in handen genomen en een doel was gesteld. Met kleine stapjes kwam ik steeds dichterbij, een passie was ontstaan.

Wedstrijden

In 2017 heb ik 2 bikini fitness wedstrijden gedaan met goede resultaten in de leeftijd klasse t/m 35 jaar werd ik 4e (was zelf 41 jaar) en in de leeftijd vanaf 35 jaar werd ik 1e. Dit smaakte naar nog meer interesse in fitness. Vandaar dat ik me heb laten omscholen en nu mijn passie en kennis kan overbrengen door Personal Training & Voedingscoaching te geven.

In 2019 mijn baan opgezegd en ingeschreven januari 2020 bij de KvK.
Ik wil me focussen op de mensen die graag fitter & sterker willen worden, maar ook (tijdelijke) een stok achter de deur nodig hebben om samen aan deze doelen te werken. Vaak is het begin lastig omdat je niet weet wat je moet doen en doen we maar wat en daar zit de bottelnek, je ziet geen resultaat en uiteindelijk stop je sneller dan je voor ogen hield.
Daarvoor ben ik er om je hiervoor tools te geven hoe je plezier maar ook resultaten gaat behalen.

Mijn opleiding voor Voedingsdeskundige heb ik ook behaald, dit maakte het plaatje compleet. Als voedingscoach kan ik je begeleiden om samen aan de slag te gaan omtrent afvallen, aankomen, kortom je droom shape te behalen. Om te kunnen afvallen draait het voedingsaspect wel uit 70% t.o.v. sport wat maar 30% is. Uiteraard in combi met krachttraining ga je sneller maar ook mooiere resultaten behalen. Weegschaal zegt niet alles, vaak wil men strakker worden dan is deze combi perfect.
Graag help ik je ook om de juiste MINDSET te creëren.

Specialisatie rondere billen

Booty training

Verder ben ik zelf al jaren gefocust op het trainen van mijn benen & billen. Ik had een platte kont om het maar zo te zeggen en wilde toen met de hype meedoen ook omdat ik ronde billen prachtig vind. Ik ben er achter gekomen dat er nog heel veel kennis ontbreekt bij menig vrouw hoe ze nou deze booty kunnen trainen.
Maar ook het verkeerd aanpakken waardoor het averechts werkt.

Sowieso is mijn streven om in Hoogeveen en omstreken de vrouwen in te laten zien, dat krachttraining zo ontzettend goed voor je is, natuurlijk sport je voor je plezier, doe dit ook maar kijk ook eens verder dan alleen cardio/hardlopen. Ik wil de vrouwen Personal Trainer zijn in Hoogeveen. Laat mij je enthousiast maken, dit geldt overigens ook voor de heren, je hoeft niet de hulk te worden maar met krachttraining bereik je zoveel meer.